V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Top 10 Anime-uri de Urmărit în 2023

Posted 2022/12/30 969 0

Pentru fanii de anime din întreaga lume, anul 2023 va fi unul superb, cu o continuare a câtorva anime-uri extraordinare. În timp ce mulți fani anime își anticipează emisiunile și filmele anime nr. 1 planificate să fie lansate în 2023. De ce să vă pierdeți timpul căutându-le? Iată Top 10 anime-uri pe care trebuie să le urmăriți în 2023.

Înainte de asta, să recunoaștem că sezonul anime-urilor din 2022 a fost un an excelent până acum. Cu unele dintre cele mai mari lansări ale anului, cum ar fi A doua parte a sezonului final din Attack on Titan, Jujutsu Kaisen 0 și Spy x Family. Între timp, anul viitor vom asista la lansarea arcului de final al Attack on Titan, al doilea sezon al Jujutsu Kaisen, Vinland Saga și multe altele. Acestea vor fi cu siguranță evenimente mari pentru fani.

Acestea fiind spuse, haideți să ne îndreptăm privirea spre Top 10 anime-uri pe care ar trebui să le urmărești în 2023.

10. Tokyo Revengers (Sezonul 2)

 • Categorie: Acțiune, Dramă, Supernatural
 • Studio: LIDENFILMS
 • Data de Lansare: Ianuarie 2023

10. Tokyo Revengers (Sezonul 2)

Al doilea sezon al anime-ului, Tokyo Revengers Christmas Showdown Arc, este așteptat să debuteze în 2023. Sezonul 1 din Tokyo Revengers a avut 24 de episoade, numărul de episoade pentru sezonul 2 nu a fost încă dezvăluit.

După ciclul de povești Bloody Halloween din sezonul principal, episodul Christmas Showdown prezintă lupta critică care are loc în ziua de Crăciun. Trebuie neapărat să urmărești ce se întâmplă cu Takemichi, și cu Tokyo Manji Gang.

9. Classroom of the Elite (Sezonul 3)

 • Categorie: Dramă, Suspans
 • Studio: Studio Lerche
 • Data de Lansare: în 2023

9. Classroom of the Elite (Sezonul 3)

Sezonul 3 din Classroom of the Elite a fost confirmat pentru 2023. Deși până în acest moment nu a fost dezvăluit nimic despre intriga noului sezon, serialul va continua de unde a lăsat lucrurile.

În plus, serialul va avea ca sursă al 8-lea volum al seriei de romane ușoare. Acest lucru indică faptul că intriga se va învârti în jurul celui de-al treilea semestru la Liceul metropolitan din Tokyo.

8. Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Sezonul 2)

 • Categorie: Aventură, Fantezie
 • Studio: Studio Bind
 • Data de Lansare: în 2023

8. Mushoku Tensei Jobless Reincarnation (Sezonul 2)

Așteptatul al doilea sezon din Mushoku Tensei, altfel spus Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation, va fi lansat în anul 2023. Făcându-l un concurent solid pentru cel mai bun anime al anului 2023. De la publicarea sa în 2014, notabila serie de romane ușoare de Rifujin na Magonote și Shirotaka a fost convertită în 23 de episoade ale anime-ului principal.

Protagonistul, Rudueus Greyrat, este un puști care se reîncarnează într-un șomer de 34 de ani într-o lume isekai. În sezonul 2, vor exista personaje mai interesante, pe lângă distribuția secundară importantă care nu a mai fost văzută de ceva vreme.

7. The Rising of the Shield Hero (Sezonul 3)

 • Categorie: Aventură, Fantezie
 • Studio: Kinema Citrus
 • Data de Lansare: Necunoscută

7. The Rising of the Shield Hero (Sezonul 3)

The Rising of the Shield Hero Sezonul 3 vine în 2023, așa că nu este nevoie să căutați mai departe. The Rising of the Shield Hero (Tate no Yuusha no Nariagari) spune povestea lui Naofumi Iwatani, care a fost chemat într-o lume paralelă pentru a deveni Eroul Cardinal al Lumii.

Sezonul 3 va fi regizat de Hitoshi Haga, iar restul echipei din sezonul precedent se va întoarce. Fanii se așteptau ca cel de-al treilea sezon să fie lansat în 2022, dar se pare că acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, avem speranțe că va sosi în 2023.

6. Demon Slayer Swordsmith Village Arc (Sezonul 3)

 • Categorie: Acțiune, Aventură
 • Studio: Ufotable
 • Data de Lansare: în 2023

6. Demon Slayer Swordsmith Village Arc (Sezonul 3)

Demon Slayer Sezonul 3 este poate unul dintre cele mai așteptate și excepționale seriale anime din 2023. Încă de când arcul din districtul Entertainment s-a încheiat, fanii au venerat revenirea celui mai așteptat serial Anime.

Demon Slayer sezonul 3 va conține oficial arcul Swordsmith Village. Atât Funimation, cât și Crunchyroll au difuzat anime-ul Demon Slayer, iar Swordsmith Village Arc (sezonul 3) va avea loc din volumul 10 al manga cu același nume.

5. Vinland Saga (Sezonul 2)

 • Categorie: Acțiune, Aventură
 • Studio: MAPPA
 • Data de Lansare: Ianuarie 2023

5. Vinland Saga (Sezonul 2)

Dacă vă interesează ceva despre vikingi, nu trebuie să ratați Vinland Saga. Vinland Saga Sezonul 1 a avut premiera în 2019 și se numără, de asemenea, printre cele mai bune și mai apreciate anime-uri din ultimii ani de către critici. Cu MAPPA la conducere, cu siguranță putem avea încredere că sezonul 2 din Vinland Saga va fi cu totul excepțional.

Această aventură epică este despre Thorfinn, copilul celui mai mare războinic. El își găsește rațiunea în viață în timp ce caută faimoasa națiune cunoscută sub numele de Vinland în sezonul următor, care gestionează povestea ispășirii și a mântuirii.

4. Jujutsu Kaisen (Sezonul 2)

 • Categorie: Acțiune, Supernatural
 • Studio: MAPPA
 • Data de Lansare: în 2023

4. Jujutsu Kaisen (Sezonul 2)

Cel de-al doilea sezon din Jujutsu Kaisen, un celebru dark fantasy, va fi un anime pe care mulți telespectatori îl vor urmări în 2023. Animat de MAPPA, Jujutsu Kaisen este o adaptare anime a manga japoneză cu același nume de Gege Akutami.

Ceea ce urmează este o poveste inteligentă și câteva lupte serioase. Între timp, în sezonul următor al JJK, anime-ul va acoperi arcul Shibuya Incident. Acesta ar trebui să intre în lista ta de Top 10 Anime-uri de urmărit în 2023.

3. Attack on Titan The Final Season Part 3

 • Categorie: Acțiune, Mister, Supernatural
 • Studio: MAPPA
 • Data de Lansare: Ianuarie 2023

3. Attack on Titan The Final Season Part 3

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai faimoase anime-uri din toate timpurile, Attack on Titan a fost un succes masiv încă de la începuturile sale. Iar în ianuarie 2023, Attack on Titan Final Season Part 3, episodul final al celui de-al patrulea sezon, va încheia intriga principală a seriei epice.

Animația este creată de MAPPA. Pe măsură ce complotul se dezvoltă, mai multe anchete referitoare la fundalul istoric al titanilor devin clare. Să vedem cum se va rezolva destinul lui Eren și ce se va întâmpla cu restul planetei.

2. One Punch Man (Sezonul 3)

 • Categorie: Acțiune, Comedie
 • Studio: TBA
 • Data de Lansare: Necunoscută

2. One Punch Man (Sezonul 3)

Sezonul 3 din One-Punch Man va avea loc în sfârșit, la aproape trei ani după ce cel de-al doilea sezon și-a încheiat parcursul pe micul ecran.

Deocamdată a apărut doar un teaser vizual pentru sezonul 3 din One Punch Man, care a reușit să îi entuziasmeze și mai mult pe fani. Teaserul respectiv îi prezintă pe Saitama și Garou și indică lupta lor, care va avea loc la debutul anime-ului.

1. Solo Leveling

 • Categorie: Acțiune, Aventură
 • Studio: A-1 Pictures
 • Data de lansare: în 2023

1. Solo Leveling

Solo Leveling primește, în sfârșit, mult meritata adaptare anime. Anunțat la Anime Expo 2022, acesta își va face apariția pe micile ecrane în 2023.

Solo Leveling este plasat într-o lume fictivă în care vânătorii au abilități magice. Între timp, seria se concentrează în jurul unui vânător care inițial este cel mai slab dintre toți. Vom vedea călătoria prin care acest tip a devenit cel mai puternic.

Concluzii

Anul 2023 va fi plin de multe alte spectacole extraordinare pe care nu le putem enumera în acest articol. Unele dintre ele sunt Ousama Ranking Sezonul 2, That Time I Got Reincarnated as a Slime Sezonul 3, Bungou Stray Dogs Sezonul 4, Isomaniacs After School, Spy Classroom și multe altele.