În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.

În cazul în care anumite surse video se blochează lăsați filmul/episodul pentru 5 secunde pe pauză sau reîmprospătați pagina de 2/3 ori iar playerul ar trebui să funcționeze.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

H2O: Adaugă apă – Sezonul 1 Episodul 25 – Știința atacă iarăși
Lewis și Cleo sunt fericiți împreună. Dar tocmai când se sărutau Lewis zărește barca lui Denman. De când doctor “Bay-watch” l-a zărit pe Lewis l-a asaltat cu o grămadă de întrebări. Zane le dă un pont “Căutați în jurul insulei Mako și veți găsi ceva interesant” pe care l-au luat în serios și l-au aplicat. Dar când doctor Denman ajunge în bazinul cu Lună vede un solz mare din coada lui Cleo. Îl investighează și vede că după ce s-a uscat se transformă în epidermă.

Descoperă că solzul are aceleași proprietăți ca ADN-ul din mostra lui Lewis. Rikki și Zane se ceartă din cauza apropierii prea mari a lui Zane de sirene. iar acesta intră în contact cu Denman. Dezastrul se produce: Denman implantează camere pe fundul mării și developează două poze: una cu o coadă de sirene, pe care i-o arată lui Zane, și alta, în care sunt surprinse Cleo, Emma și Rikki, sub apă, ca sirene.


Serie: H2O: Adaugă apă

Titlu Episod: Știința atacă iarăși

Data Apariției Episodului: 2006-12-22

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 3892