În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
10
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (1 voturi, media: 10.00 out of 5)
Loading...

H2O: Adaugă apă – Sezonul 1 Episodul 26 – O răsucire în coadă
Denman îl cheamă pe Lewis să-i spună ce știe despre sirene. Acesta tăgăduiește, dar se întâmplă inevitabilul, Denman le prinde pe fete. Ele își folosesc puterile pentru a scăpa. Dar acum, că le-au descoperit puterile, tentația e mult mai mare. Între timp familia Emmei e tulburată de dorința inexplicabilă a Emmei de a nu merge în Sandy Point, lângă Marea Barieră de Corali. Viețile fetelor se înrăutățesc din ce în ce mai mult, acum nu mai pot intra în apă.

Zane se duce la Rikki și îi spune, fericit că există sirene. Apoi, Denman le prinde. De data asta le este mai greu să scape. Zane le vede ca sirene, în prinsoarea lui Denman. Cu ajutorul lui Zane și al lui Lewis, scapă și de această dată, dar nu definitiv. Domnișoara Chattham le spune că pot scăpa de puteri dacă se aruncă în apă de Eclipsa de Lună. Fetele se aruncă, renunțând la puteri, cu foarte multe regrete. Dar adoua zi, Rikki și Zane se despart, deoarece sunt mult prea diferiți.


Serie: H2O: Adaugă apă

Titlu Episod: O răsucire în coadă

Data Apariției Episodului: 2006-12-29

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1402