În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.

În cazul în care anumite surse video se blochează lăsați filmul/episodul pentru 5 secunde pe pauză sau reîmprospătați pagina de 2/3 ori iar playerul ar trebui să funcționeze.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

H2O: Adaugă apă – Sezonul 2 Episodul 25 – Schimbarea de pe plajă
Charlotte îi interzice lui Lewis să mai vorbească cu Cleo. Mai târziu Cleo îl sună pe Lewis, acesta îi spune pe scurt despre înțelegerea cu Charlotte. Tatăl lui Cleo o pune să spele vasele, iar aceasta fuge de acasă. Se luptă cu Charllote iar aceasta îi ia lănțișorul lui Cleo. Lewis îi pune lănțișorul lui Charllote și o sărută. Cleo vede și fuge.

Îl sună pe Lewis și Charllote îi închide telefonul, și îl pune la ea în geantă. A doua zi Lewis nu își mai găsește telefonul, dar îl vede la Charllote în geantă. Ascultă mesajul de la Cleo, și pleacă după ea. O găsește, o salvează de rechinul care era să o mănânce și o scoate afară din apă. Îi spune acesteia că ar vrea să fie mai mult decât prieteni, și ei sunt din nou împreună urmând să o sărute pe Cleo.


Serie: H2O: Adaugă apă

Titlu Episod: Schimbarea de pe plajă

Data Apariției Episodului: 2008-03-14

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 730