În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 16 – Creier contra Anti-materie
În “Creier contra Anti-materie”, Dr. Strange luptă împotriva unui demon extraterestru într-o altă dimensiune, dar cei doi merg printr-un portal și ajung pe pământ. Străinul caută un organism gazdă și găsește cel perfect în Banner, în timp ce el și Hulk se bucură de o seară la carnaval. Dr. Strange și She Hulk încearcă să-l ajute pe Banner prin trecerea în mintea lui Banner și învingerea străinului din interior.

În timp ce înăuntru descoperă că străinul încearcă să ștergă toate amintirile lui Banner pentru a avea control complet asupra corpului său. Străinul folosește apoi corpul lui Banner și devine Dark Hulk. Întunericul Hulk continuă apoi să distrugă orașul.

Între timp, în mintea lui Banner, Hulk și Dr. Strange se alătură echipei Gray Hulk și Green Hulk pentru a învinge pe străin. Dark Hulk începe să se sperie că va pierde, așa că se sparge într-o bază militară și activează un nuke pentru a distruge pe toți. Cei patru îl înfruntă pe străinul din mintea lui Banner, iar Dark Hulk se întoarce în Banner la timp, ca să-l dezactiveze. Apoi Banner, She Hulk și Dr. Strange se bucură la carnaval.


Numărul total de vizionări: 606

Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Creier contra Anti-materie

Data Apariției Episodului: 1997-10-05

Anul Apariției Seriei: