În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 17 – Mă cheamă domnul repară tot
În “Mă cheamă domnul repară tot”, Allure, o femeie cu puteri hipnotice imense, prelua afacerile de mob în Chicago, datorită abilităților ei neobișnuite. Ea este, de asemenea, ajutată de câțiva călugări, conduse de Omul Absorbit. Allure nu se mulțumește cu tot ceea ce are, vrea mai mult, chiar crește puterea ei hipnotică. Oamenii de știință care lucrează pentru ea nu pot face acest lucru.

Deci, ea decide să-i omoare și să plaseze un anunț pentru a căuta un om de știință strălucit. Bruce Banner citește anunțul și călătorește la Chicago pentru a obține interviu. Vărul său She-Hulk merge cu el. Dar pe măsură ce se îndreaptă spre orașul vânt, Bruce este răpit de Allure și de Omul Absorbit. Allure folosește hipnoza împotriva lui Banner, care nu poate rezista și acceptă de bunăvoie slujba. Își disprețuiesc eforturile,

She-Hulk nu reușește să-și salveze vărul. Banner începe să lucreze la un dispozitiv care va crește puterea lui Allure și o va vindeca de migrenele ei. Forța lui Allure la făcut pe oameni să o iubească. Deci, Omul Absorbant, care avea sentimente pentru Allure, devine gelos la Banner și își planifică moartea.


Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Mă cheamă domnul repară tot

Data Apariției Episodului: 1997-10-26

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 3515