În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 19 – Pietrele din Hollywood
În “Pietrele din Hollywood”, la plaja unde She-Hulk bate o grămadă de băieți în volei pe plajă. Apoi Banner se află într-un laborator care lucrează la o invenție care declanșează un laser care poate respinge obiectele deoarece Banner și alți oameni de știință încearcă să oprească un asteroid care se îndreaptă spre Pământ.

Dintr-o dată, doctorul Doom și soldații robotului său atacă laboratorul și bat toți oamenii de știință, inclusiv Banner. În timp ce mintea lui Banner este inconștientă conduce un război de sine stătător, Hulk verde și Hulk gri se luptă pentru a vedea ce Banner Hulk se va transforma în când se va trezi.

Hulk verde câștigă și Banner se trezește și devine verde Hulk. Apoi el distruge roboții și îl face pe Doom să scape, dar nu înainte ca o explozie să se oprească la setul Doom. Hulk, desigur, supraviețuiește și scapă. She-Hulk se află în jurul orașului atunci când vede o bătrână pe care urmează să o fugă de un camion petrolier, astfel încât ea să ia camionul din spate și împiedică camionul să meargă înainte.

Apoi își dă seama că totul face parte dintr-o cascadă într-un film pe care îl fotografiau. Regizorul, care a fost impresionat de ceea ce a văzut, o aruncă în film și începe să filmeze.


Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Pietrele din Hollywood

Data Apariției Episodului: 1997-11-09

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1302