În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 20 – Orașul Pierdut
În “Orașul Pierdut”, un chinez care transportă o jumătate de medalion atacat de o bandă de ninja. Banner și Betty merg pe jos în apropiere când aud strigătele de ajutor și alerg la salvare. Bannerul este rănit, lăsând Betty înconjurat de ninja, care îi deranjează pe Banner să devină Hulk.

Hulk oprește ninja și fug. Când Hulk și Betty verifică omul îi dă Hulk medalionul și îl transformă imediat pe Hulk în Banner. Omul îi spune apoi lui Banner să dea medalionul fratelui său gemene în China și să dispară în aer subțire. Din curiozitate, Banner, Betty și She-Hulk cer medalionul, deoarece Banner speră că ar putea fi leacul pe care îl caută să-l controleze pe Hulk.

Toți decid să meargă în China pentru a readuce medalionul la fratele omului. Ei găsesc fratele într-un mic magazin, iar Banner merge înăuntru să-l dea doar pentru a fi atacat de Lordul Scimitar și trupa lui de ninja. Banner devine supărat și Hulks afară doar pentru a găsi că Lordul Scimitar este prea puternic.

Niciunul dintre atacurile lui Hulk nu are niciun efect asupra lui, iar Lordul Scimitar îl aruncă pe Hulk pe fântână. Apoi fură medalionul și fuge cu trupa lui de ninja. Fratele atunci dezvăluie că a schimbat medalionul cu un fals înainte ca Domnul Scimitar să o fure.


Numărul total de vizionări: 255

Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Orașul Pierdut

Data Apariției Episodului: 1997-11-16

Anul Apariției Seriei: