În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 4 – Mâna de ajutor și pumnul de oțel
În “Mâna de ajutor și pumnul de oțel”, o familie scapă de la niște tipi într-o mașină, când brusc apare Incredibilul Hulk. El sparge mașina, iar familia îi mulțumește lui Hulk și îl numește prieten. Dar Hulk pleacă. Mai târziu, Hulk se transformă în Bruce Banner, găsește un telefon și îl sună pe Tony Stark.

Dar podul în care se află se prăbușește. Între timp, Rick Jones și-a făcut drumul în interiorul Stark Enterprises. Dar mașina de război îl surprinde și îl duce la Stark. Rick îl întreabă pe Tony dacă Bruce la contactat. Rick primește locul lui Banner și se stinge. Rick găsește Bruce sub niște ruine, dar se transformă în Hulk.

Hulk este foarte supărat și atacă Rick. Dar Iron Man ajută Rick afară. Iron Man și Hulk încep să se lupte. Hulk primește mâna și este gata să-l ucidă pe Iron Man, dar Rick îl calmează. Hulk se transformă în Bruce Banner.

La baza Gamma, Doc Samson și Betty fac o nouă baie Gamma pentru Hulk, în timp ce Generalul Ross împreună cu agentul Gabriel Jones urmărește compania Hulk către Stark Enterprises. În interiorul întreprinderilor Stark, Banner se trezește și este binevenit să fie vechiul său prieten Tony Stark.

Între timp, Rick se uită la armurile lui Iron Man, iar mașina de război James Rhodes AKA o privește pe Rick pentru Tony. Dintr-o dată, Rhodes primește un telefon de la Gabriel Jones, spunând că știe că Hulk este acolo. James spune că pot să se dezlănțuie, dar Gabriel îl vede pe Rick în fundal.

Militarul atacă baza, în timp ce genele lui Bruce Gamma sunt extrase. Dar ceva nu merge bine și Bruce Banner se oprește. În afara, War Machine se străduiește, dar armata intră în clădire. Dintr-o dată, Hulk se desprinde, iar Stark își pune arma lui Hulk pentru a lupta cu Hulk. Armata luase noua cușcă Hulk cu ei.

În căldura bătăliei, Hulk se termină în cușcă, dar cu puțin ajutor de la Rick, Hulk sparge cuștile și scapă de câmpul de luptă cu Rick. Omul de fier și Mașina de Război încheie lupta prin distrugerea tuturor roboților Hulk Buster, iar generalul Ross și Gabriel Jones decid să dispară.


Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Mâna de ajutor și pumnul de oțel

Data Apariției Episodului: 1996-07-29

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1855