În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
10
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (1 voturi, media: 10.00 out of 5)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 5 – Sânge nevinovat
În “Sânge nevinovat”, Bruce se odihnește într-o bucătărie sau într-o mănăstire în care se înregistrează evenimentele recente. Cum ar fi să devii Hulk și să încerci să scapi de transformarea lui.

Acesta își aduce aminte de modul în care generalul Thunderbolt Ross și Glenn l-au atacat în episodul “Întoarcerea fiarei” și începe să se înfurie; până când una dintre călugărițe vine și o mângâie. Dintr-o dată o țeavă se rupe și începe un incendiu, în timp ce Bruce aude țipa sora. Se grăbește să o ajute, dar se sfârșește prin rănire. El devine furios și se transformă în Hulk, dar un om misterios o salvează de flăcările arzătoare.

Mai târziu au sosit luptătorii de pompieri și ambulanța și îl iau pe călugăriță la spital, în timp ce ea arată că savoirul nu a fost ars de flăcări. Între timp, Rick își conduce motocicleta în oraș și întreabă ce sa întâmplat cu orașul afectat. Un luptător de foc dezvăluie că Hulk și Rick au plecat să-și găsească prietenul și eventual să-l oprească. În același timp, Hulk se zbură sau alergă și liderul folosește una din micile sale camere pentru a spiona pe Hulk.

Între timp, Rick se află pe un pod, până când vede un bărbat pe foc în direcția opusă. Învață că miroase ca sulf și îl urmărește pe om. El descoperă că omul de pe bicicletă este legendarul Ghost Rider, care a ajuns să-și ia răzbunarea pe Hulk. Rick încearcă să-l oprească, dar în cele din urmă eșuează.


Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: Sânge nevinovat

Data Apariției Episodului: 1996-10-09

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1940