În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Incredibilul Hulk – Episodul 6 – De la om la om De la bestie la bestie
În “De la om la om, De la bestie la bestie”, Banner merge în Canada pentru a-l găsi pe Dr. Walter Lankowski pentru a găsi un remediu pentru el însuși. În timp ce urmărește peisajul înzăpezit, el cade prin gheață și se pregătește să se înece pentru că nu poate ieși din apa înghețată.

Apoi a ieșit din stres, pentru a se salva. Odată ce a ieșit din apă, găsește un cățeluș și-l înveselește. Apoi urmează pe cățeluș în orașul din apropiere și întâlnește proprietarul câinelui, care este un băiat mic. Odată ce oamenii de la oraș vad pe Hulk împreună cu băiatul, ei se panică gândindu-se că este Sasquatch și îl atacă.

La inceput, Hulk nu se bate inapoi pentru ca nu-l doare cu adevarat, dar cand catelul se raneste accidental in atac, Hulk merge berserk si distruge tot ce-l ataca. Apoi sare în sălbăticie după zdrobirea orașului. Generalul Ross și Gabriel decid apoi să răspundă la o gândire a lui Sasquatch, gândindu-se că este Hulk.

Înapoi în Canada Hulk se întoarce înapoi la Banner și cădea inconștient în frig. Un gigant Sasquatch îl trage apoi pe Banner în cabina lui Lankowski.


Numărul total de vizionări: 397

Serie: Incredibilul Hulk

Titlu Episod: De la om la om, De la bestie la bestie

Data Apariției Episodului: 1996-10-27

Anul Apariției Seriei: