În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

LoliRock – Sezonul 1 Episodul 25 – Acasă Partea I
În “Acasă Partea I“, După ce au avut primul concert televizat, fetele LoliRock își dau seama de faima lor. Dar un meteorit se îndreaptă spre Pământ, iar fetele se luptă să-l oprească. Fragmentele meteoritului se transformă în șiruri care le capturează. Praxina și Mephisto livrează prințese lui Gramorr, care la transportat pe Talia și pe Auriana în fortăreața Krozak, dar pe drum, două fete în cămăși înfruntă gardienii și o capturează pe Talia și pe Auriana.

Gramorr îi oferă lui Iris viața obișnuită, precum și pe părinții ei, dacă îi dă coroana. Când refuză, Grammean ]i are pe gemenii care cheamă un monstru mare care îi înconjoară pe toți cei din Sunny Bay în cristale întunecate, iar Iris este aruncată într-o celulă. Talia și Auriana se eliberează. Iris îl întâlnește pe Lev, un coleg prizonier, și ei scapă din celulele lor. Talia și Auriana descoperă că ei sunt, de fapt, Lyna și Carissa, asistenți ai conducătorului rezistenței, care se dezvăluie a fi sora cea mai mare a lui Talia, Izira.


Serie: LoliRock

Titlu Episod: Acasă Partea I

Data Apariției Episodului: 2016-04-28

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 2036