În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

LoliRock – Sezonul 1 Episodul 26 – Acasă Partea II
În “Acasă Partea II“, Iris și Lev evadează și evită gardienii, dar mai întâi trebuie să recupereze coroana. Cu toate acestea, când Iris ia coroana, ea este trădată de Lev și capturată de Gramorr. Izira împărtășește faptul că a fost eliberată de Lyna și de Carissa și au format rezistența. Gramorr continuă să-o preseze pe Iris să renunțe la coroană, amenințând că va cuprinde toată lumea de pe pământ în cristal până când Iris în cele din urmă va renunța.

Dar când Iris continuă să recitească cuvintele care ar elibera coroana, rezistența sosește și îi înving pe paznici. Iris își pune pandantivul înapoi și se transformă. Dar înainte ca ei să poată obține mâna superioară de pe Gramorr, își dau seama că coroana are încă mai multe bijuterii pentru a obține și se întorc pe Pământ pentru a învinge monstrul. După aceea, coroana este împachetată din nou, iar Lyna și Carissa se alătură fetelor de pe Pământ, în timp ce Izira continuă să conducă eforturile de rezistență.


Serie: LoliRock

Titlu Episod: Acasă Partea II

Data Apariției Episodului: 2016-04-29

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1357