În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

LoliRock – Sezonul 1 Episodul 6 – Xeris
În “Xeris“, în timp ce se luptă cu Praxina și Mephisto, Talia folosește un medalion special care lansează o undă de mare explozie pentru a le învinge. Praxina și Mephisto găsesc medalionul, dar când îi arată lui Gramorr, acesta îi ordonă să-l distrugă. Iris și Auriana sunt încântați de puterea lui Talia, dar Talia nu este atât de dornică să împărtășească despre ce este vorba, deoarece medalionul era sora ei mai mare Izira.

Ea împărtășește despre istoria familiei sale despre modul în care Izira era cea responsabilă și despre cum într-o zi când Talia a mers la un festival, casa ei a fost atacată și distrusă, iar familia ei a dispărut. Iris și fetele se confruntă cu Praxina și Mephisto pentru a încerca să obțină medalionul înapoi, dar Praxina îl distruge, lăsând Talia devastat. Cu toate acestea, după aceea Amaru a recuperat un șarpe de medalion și fetele au reușit să o urmărească pe Izira și să descopere că este încă în viață.


Serie: LoliRock

Titlu Episod: Xeris

Data Apariției Episodului: 2014-11-29

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1332