În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Luptătorii Bakugan – Episodul 12 – Depozit de Bakugani
Alice lucrează la Restaurantul Familiei Runo și toți tipii par să aibă ceva cu ea. Alice este îngrijorată să-i spună lui Runo că bunicul ei este Hal-G, omul care i-a corupt mintea lui Naga. Runo este încă îngrijorat de pierderea lui Shun și sparge o ceașcă când Alice intră, făcând-o pe Alice incapabilă să-i spună despre bunicul ei. Skyress îl întreabă pe Shun dacă e bine, la care răspunde: “Nu știu”. Dan își caută clasamentul, acum la 97 de ani și este șocat să vadă că Runo se află în apropiere. El vede apoi că Shun se află pe locul 6 și arată că este nemulțumit. Drago îi întreabă pe Shun, iar Dan îi spune că era la vârf, dar apoi nu mai juca Bakugan.

Dan îi spune apoi lui Drago cum el și Shun erau cei mai buni prieteni când erau tineri. El spune că el și Shun au fost cei care au început jocul lui Bakugan și că Shun a început să vină pe site-ul de chat tot mai puțin. Shun are apoi o retrospectivă despre el stând lângă mama lui bolnavă la spital și îi cere să se ducă să-și ia poșeta. Ea spune că există ceva în el pentru el, dar el spune că nu are nevoie de nimic, tot ce vrea este ca ea să se îmbunătățească. În timp ce Shun se plimba spre casa lui, dorește ca ea să nu mai fie îngrijorată de el și să se îngrijească de ea. Se întoarce acasă și vede că bunicul lui la lăsat un mesaj care spune că “lucrurile se vor schimba sub regulile casei mele”.


Serie: Luptătorii Bakugan

Titlu Episod: Depozit de Bakugani

Data Apariției Episodului: 2007-06-21

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1593