În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Luptătorii Bakugan – Episodul 13 – Lupta pentru Shun
În “Lupta pentru Shun“, în timp ce toată lumea se află la cafeneaua lui Runo, Dan învață din Preyas că Runo și Marucho au mers să-l vadă pe Shun și că l-au luptat, dar au pierdut. Dan devine furios că Runo și Marucho au făcut asta. Când Marucho și Runo se întorc să îl vadă Shun, Dan vine cu ei.

Când ajung acolo Dan sare peste zid, în timp ce Marucho și Runo îl avertizează să nu o facă. Când Dan nu se încadrează într-o capcană, Runo și Marucho îl urmăresc, dar se termină într-o capcană. Între timp, Dan îl găsește pe Shun, dar descoperă că este cu Masquerade. O crimă în trei direcții se desfășoară în curând între Dan, Shun și Masquerade.

Dan și Shun întâlnesc pentru prima dată partenerul lui Masquerade Bakugan Hydranoid și descoperă că are un nivel de putere mai mare decât orice alt Bakugan. În cele din urmă, Shun iese ca și câștigător și, în cele din urmă, este de acord să se reîntoarcă la Battle Brawlers, în timp ce își redresează prietenia cu Dan în același timp.

Episodul 12 – Depozit de BakuganiEpisodul 14 –

Serie: Luptătorii Bakugan

Titlu Episod: Lupta pentru Shun

Data Apariției Episodului: 2007-06-28

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1705