În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Luptătorii Bakugan – Episodul 14 – Povestea Vestroiei
În “Povestea Vestroiei“, Alice le dezvăluie în cele din urmă celorlalți luptători că bunicul ei Micheal este cel pe care la întâlnit Naga în Vestroia. Când ceilalți luptători află acest lucru, toți decid să facă o călătorie pe drumul spre laboratorul bunicului său din Moscova, pentru a vedea dacă pot găsi alte lucruri.

Când toți luptătorii, înafară de Julie, ajung acolo, găsesc o înregistrare video de la doctorul Micheal, care explică cum a intrat bakuganii în lumea umană și cum a fost implicat în asta. Între timp, toți bătăușii de top din întreaga lume sunt invitați la o petrecere, inclusiv luptătorul # 2 Klaus Von Herzon, luptătorul # 3 Chan Lee, luptătorul # 4 Julio Santana, luptătorul # 5 Komba O’Charlie și luptătorul # 10 Billy Gilbert.

Ei decid să aibă o luptă royale și în timp ce în mijlocul ei Masquerade întrerupe și le trage pe toți la Vestroia unde au fost hipnotizate de Naga în a face licitația.

În cele din urmă, Brawlerele decid să se îndrepte spre orașul natal al lui Julie, care găzduiește și Valea Bakuganului, sperând că îi va duce la o ușă care îi va duce la Vestroia. Pe măsură ce Brawlers zboară, ei sunt urmăriți din umbre de către bătăușii spălați de creiere.


Serie: Luptătorii Bakugan

Titlu Episod: Povestea Vestroiei

Data Apariției Episodului: 2007-07-05

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 615