În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
0
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (Fără recenzii)
Loading...

Noile Aventuri Ale Fetei Oceanului – Episodul 12 – Secretele palatului străvechi
În “Secretele palatului străvechi”, Zardor și trupele sale au pornit la Palatul Antic pentru a prelua cea de-a doua piatră sacră, astfel încât identitatea celui promis să poată fi dezvăluită. Odată ajuns în Palatul Antic, multe secrete și capcane periculoase se confruntă cu amfibienii până când Zardor descoperă Piatra Sacră. Pe măsură ce ridică piatra, un fascicul îl înghită și el este prins.

Neri, Neanda și Micro ajung în cele din urmă la Lacul de Vindecare misterios. Neri umple flaconul cu unele dintre apele sale de vindecare și exact cum se vor întoarce la Palat, o mare creatură marină și feroce îi provoacă. Neanda reușește să bată creatura afară. Micro urmărește cu flaconul de apă care salvează viața lui Jobah.

Neri trebuie să se concentreze acum pe căutarea ei pentru al doilea cristal, pe măsură ce timpul se scurge pentru Oceana. Elgar și Moza continuă cu escapadele lor să-l bată pe Neri cristalului.

Episodul 11 – Cristalul sau un prietenEpisodul 13 –

Serie: Noile Aventuri Ale Fetei Oceanului

Titlu Episod: Secretele palatului străvechi

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1566