În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
Favorite
10
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (3 voturi, media: 10.00 out of 5)
Loading...

Pokemon: Diamant și Perlă – Episodul 21 – Noi chiar vrem o evoluție
În “Noi chiar vrem o evoluție“, în timp ce Team Rocket se trudgesc prin Sinnoh, se întâlnesc cu agentul de vânzări Magikarp, care ia înșelat de atâtea ori. De data aceasta, el le convine să cumpere o mașină Evolution care va evolua vreodată un Pokemon – sau așa spune el.

În altă parte, Ash și prietenii lui au auzit despre Liga B-Button League, un grup de coordonatori care nu își dezvoltă niciodată Pokemon-ul. Zvonurile spun că au un Feebas frumos și un Magikarp puternic, așa că Ash și prietenii lui merg să o verifice.

Liga B-Button este condusă de o fată numită Haley, iar ea și sora ei Oralie au într-adevăr un foarte bun Feebas și Magikarp. Echipa Rocket se strecoară pentru a privi Dawn și Ash să-și testeze Pokemon-ul împotriva Magicarp-ului lui Oralie; Magicarp nu numai că îl învinge pe Piplup, este suficient de puternic să-i dea lui Pikachu o fugă pentru banii lui! Echipa Rocket este atât de impresionată, o ia pe Magikarp și pe Feebas pe loc, apoi o ia pe Pikachu și atunci când încearcă să-i oprească.

Acum, echipa Rocket se pregătește să folosească noua lor mașină pentru a evolua toate cele trei Pokémon, mult mai mult pentru disperarea eroilor noștri. Dar mașina Evolution nu funcționează deloc! Cu toate acestea, echipa Rocket are un plan B: noua lor mașină se poate transforma într-un robot dură. Păcat pentru ei că robotul se destramă rapid, fiind doar o altă înșelătorie de vânzări. Oralie și Haley au Feebas și Magikarp ajuta Pikachu să învingă Team Rocket, iar eroii noștri pot continua fericit pe drumul lor spre Floaroma Town.


Serie: Pokemon: Diamant și Perlă

Titlu Episod: Noi chiar vrem o evoluție

Data Apariției Episodului: 2007-03-01

Anul Apariției Seriei:

Numărul total de vizionări: 1810