Informații site

Informații site:

DozaAnimată – este un site liber de divertisment care indexează conținut gratuit ce se găsește la libera circulație pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări video gratuite aflate pe site-uri de gen: ok.ru, vk.com, youtube.com, video.mail.ru și alte site-uri de video sharing.

Site-ul a fost creat în Septembrie 2018, pentru a pune la dispoziția dvs. în mod gratuit episoade din desene și anime care sunt la libera circulație pe internet.

Acest site nu stochează sau încarcă niciun fișier video, media și nu este responsabil pentru acuratețea, legalitatea, decența sau alte aspecte ce ar putea conține site-ul.

Întrebări frecvente FAQ:

  • Încerc să urmăresc un episod și îmi spune că nu am permisiunea de a viziona acest episod.

În cazul în care dacă la un anumit episod sau mai multe episoade pe pagina player-ului vă spune că “Nu ai permisiunea de a viziona acest episod”, episodul în cauză se află în curs de procesare iar acest lucru durează între 5 și 10 minute.

  • Încerc să accesez site-ul și nu funcționează?

În cazul în care după accesarea site-ului sau a unei pagini, va apărea eroarea “Service Unavailable 503”, vă rugăm reîncărcați pagina până aceasta se va încărca. Se întâmplă la anumite ore din zi, serverul să fie suprasolicitat și din cauza aceasta site-ul afișează eroarea de mai sus.

  • Nu puteți viziona nici un episod pe site ?

În primul rând, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de Flash Player, deoarece unele playere încă utilizează Flash Player exemplu “ok.ru”, acesta se poate instala de pe site-ul oficial: https://get.adobe.com/flashplayer/.

Totuși, dacă aveți ultima versiune de Flash Player instalată și nu funcționează nici un player video, vă rugăm să folosiți butonul “Report” care se află în descrierea fiecărui episod sau film, deoarece este posibil ca episodul respectiv să nu mai fie disponibil și să nu putem observa acest lucru.