V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Genshin Impact primește o adaptare anime de către Ufotable

Adăugat pe: 2022/09/23 110 0

O colaborare pe termen lung a început între studioul Ufotable și HoYoverse, responsabil de jocul RPG open-world Genshin Impact. Colaborarea nu se numește exact “Genshin Impact anime adaptation”, dar cel mai probabil așa va fi.

Lumea lui Tevyat, Paimon și a gemenilor “Aether și Lumine” este prezentată într-un trailer conceptual realizat de Ufotable. Trailerul include muzică de Yu-Peng Chen.

youtu.be/xdKay6bhIMg

Echipa proiectului Genshin Impact a declarat: “Credem că acest proiect anime va fi capabil să satisfacă pe deplin așteptările călătorilor în ceea ce privește calitatea “Genshin Impact”. O lume deschisă unică, pentru a desena această lume, lupta pentru a evolua, în continuare producția anime care a fost făcută până acum va fi făcută în continuare de studioul Ufotable”.

Nu au fost anunțate detalii de producție despre anime-ul Genshin Impact. Așadar, nu știm nimic despre staff-ul și distribuția seriei. Data de lansare a anime-ului Genshin Impact nu a fost încă anunțată.

Ufotable este un studio de animație japonez creat în octombrie 2000 de către foști angajați ai Telecom Animation Film din cadrul TMS Entertainment. Studioul este cunoscut pentru calitatea uimitoare a animației sale, în special seria Fate și seria anime Demon Slayer sunt cele mai discutate serii anime ale lor.

MiHoYoYo a creat și publicat Genshin Impact, un joc de rol de acțiune. Acesta a fost lansat în 2020 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, iOS și Android, iar în 2021 pentru PlayStation 5 și Nintendo Switch.