V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Naruto împlinește 20 de ani de la premiera primului episod

Adăugat pe: 2022/10/06 399 0


Pe 3 octombrie se împlinesc 20 de ani de la premiera primului episod din anime-ul Naruto difuzat la televiziunea japoneză, care a dat startul lungii francize care continuă până în prezent în BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS. Pentru a sărbători această ocazie, echipa de producție al anime-ului a lansat trei noi imagini care cuprind viața lui Naruto și luptele sale pentru a se împăca cu sine și cu prietenii săi.


banner_viata_lui_naruto


De asemenea creatorul manga a lui Naruto, Masashi Kishimoto, a lansat, și o ilustrație specială care prezintă toate etapele prin care trece protagonistul nostru Naruto pe care le-am putut observa în decursul rulării anime-ului.


ilustratie_naruto


Site-ul oficial al lui Naruto a fost de asemenea deschis astăzi, creând un hub pentru franciză care va conține știri oficiale despre serie, precum și imagini exclusive de la creatori. Site-ul este disponibil în șase limbi diferite, inclusiv în japoneză, engleză, franceză, italiană, germană și spaniolă.

Accesează site-ul Official

Un videoclip intitulat “Road of Naruto” a fost încărcat pe YouTube în care ne este arătat drumul lui Naruto în a devenii un adevărat ninja respectat în satul său și cum își creează noi prieteni care îl vor ajuta în calea lui spre Hokage.

Urmărește videoclipul