Din cauza unor probleme tehnice toate episoadele care erau urcate pe player-ul de la RoVideo nu mai sunt funcționale, încercăm să le reurcăm cât de repede putem dar acest lucru ne va lua ceva timp. Mulțumim pentru înțelegere

Noutăți Filme și Seriale Netflix – Martie (2022)

Posted 2022/03/19 110 0

Noutăți Netflix Noiembrie 2021

Anotimpul de primăvară a început și în lumea online, iar cei de la Netflix ne pregătesc ultimele noutăți ale Filmelor și Serialelor pentru copii și adolescenți, mai jos puteți vedea aceste noutăți pe care unii dintre voi poate le așteptați cu mare drag.

Seriale


 • He-Man and the Masters of the Universe / He-Man și Stăpânii Universului – Soarta Eternos este în joc când He-Man și eroii stabilesc noi alianțe și țes noi destine pentru a dejuca planurile mârșave ale lui Skeletor.

 

 • Chip and Potato / Chip și Potato – Cu puțin ajutor de la Potato, Chip învață și mai multe despre lumea cea mare, de la prima tunsoare la primul zbor cu avionul!

 

 • Karma’s World – Karma are o nouă slujbă, vrea să devină președintele școlii și încearcă să creeze o schimbare în comunitate, iar noile provocări îi oferă inspirație pentru noi cântece.

 

 • Team Zenko Go / Echipa Zenko, hai! – Pentru această echipă de copii, nicio faptă bună nu este prea neînsemnată! Niah, Ari, Ellie și Jax lucrează sub acoperire pentru a ajuta și a rezolva problemele orașului!

 

 • Transformers: BotBots – Când luminile se sting la mall, BotBots ies la joacă! Faceți cunoștință cu o echipă de obiecte de zi cu zi care se transformă în roboți la ora închiderii.

 

 • Mighty Express – Prin spontaneitate și cooperare, o echipă de trenuri și prietenii lor copii reușesc să depășească obstacolele apărute pe șine și în acest nou sezon!

 

 • Super PupZ / Supercățelușii – În această adorabilă aventură cosmică, patru supercățeluși formează o haită ca să ajute niște copii și un blănos extraterestru, care sunt noii lor prieteni.

Filme


 • Whindersson Nunes: My Own Show! / Whindersson Nunes: Show-ul meu Propriu și Personal – Pe celebra scenă de la Teatro Amazonas, comedianul Whindersson Nunes vine cu imitații și perspective despre diferite culturi, toate bazate pe școala vieții.
 • Adam by Eve: A live in Animation / Adam și Eve: Un Concert Live Animat – Anime, acțiune și muzică create de artista avangardistă Eve, toate se împletesc în această experiență de vis inspirată de povestea lui Adam și Eva.
 • Tabăra – Filmul Tabăra spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante.
 • Rescued by Ruby / Salvat de Ruby – Urmărindu-și visul de a se alătura unei unități de elită K9, un polițist face echipă cu inteligenta, dar neascultătoarea cățelușă Ruby, care provine dintr-un adăpost.
 • A Dog’s Way Home / Drumul unui Câine către Casă – Lucas Ray și prietena sa Olivia, doi locuitori din Denver, Colorado, găsesc un cățeluș pe un șantier de construcții, împreună cu mai mulți pisoi și o mamă pisică. El numește cățelușa Bella și o ia acasă pentru a locui cu el și cu mama sa, Terri Ray. De-a lungul anilor, Lucas se joacă cu Bella și are grijă de ea.
Ultimele Articole