Din cauza unor probleme tehnice toate episoadele care erau urcate pe player-ul de la RoVideo nu mai sunt funcționale, încercăm să le reurcăm cât de repede putem dar acest lucru ne va lua ceva timp. Mulțumim pentru înțelegere

Noutățile Lunii Aprilie (2022) la Cartoon Network

Posted 2022/03/24 148 0

În luna Aprilie a anului 2022, noutățile de la Cartoon Network nu sunt foarte bogate, ci mai degrabă sunt doar niște continuări ale serialelor deja difuzate pe ecranele copiilor și adolescenților din România și care mai privesc acest canal de desene animate.


  • The Fungies! / Fungii! – Serialul are loc într-o metropolă preistorică și mitologică din Fungietown, într-o lume preistorică ciudată, locuită de niște creaturi cu aspect de ciuperci și ocazional dinozauri.
  • DC Superhero Girls / Super Eroinele DC – Serialul prezintă poveștile de maturitate ale fetelor super-eroine, care se ocupă de alegerile și deciziile lor cu privire la identitățile lor de supereroi și la identitățile lor secrete.
  • We Baby Bears / Aventurile Fraților Ursuleți – Frații urs, Grizz, Panda și Ursul de gheață, în diferite locații din întreaga lume, în călătoria lor pentru a-și găsi o casă permanentă perfectă.
  • The Tom & Jerry Show / Tom & Jerry se dau în spectacol – Serialul readuce pe micile ecrane năzbâtiile pisicii și ale șoarecelui, care își continuă urmăririle, ieșind însă din decorul familiar al casei lor și ajungând în castele medievale.
Ultimele Articole