Din cauza unor probleme tehnice toate episoadele care erau urcate pe player-ul de la RoVideo nu mai sunt funcționale, încercăm să le reurcăm cât de repede putem dar acest lucru ne va lua ceva timp. Mulțumim pentru înțelegere

Noutățile Lunii Septembrie (2022) la Disney Channel

Posted 2022/09/20 24 0

Banner-Disney-Channel-Septembrie-2022

În luna septembrie Disney Channel ne-a pregătit o lună plină de episoade noi și seriale noi care vor putea fi apreciate de cei mici și nu numai. Următoarea listă de mai jos conține noutățile din puna septembrie:


  • Casa Bufniţelor / The Owl House – Luz încearcă să găsească o nouă cale spre casă, Eda se luptă cu pierderea magiei şi se confruntă cu demonul interior, iar King încearcă să descopere cine este el cu adevărat.
  • Fantoma şi Molly McGee / The Ghost and Molly McGee – când un blestem de la Scratch se întoarce împotriva lui, el se trezește legat pentru totdeauna de Molly. În ciuda acestui fapt, Scratch și Molly formează o prietenie.
  • Ghostforce – Trei liceeni care lucrează ca o echipă de supereroi, Ghostforce, luptă în secret împotriva fantomelor care le bântuie orașul.
  • O Vrăjitoare Îngrozitoare / The Worst Witch – După ce a intrat la şcoala de vrăjitoare, o eroină îşi dă seama că ar putea să aparţină acelei lumi. Serialul este bazat pe cărţile îndrăgite ale lui Jill Murphy.
  • Şcoala Vikingilor / Vikingskool – Erik, Ylva și Ani sunt vikingi în devenire, încrezători că toți au ceea ce le trebuie pentru a reuși în nemilosul Vikingskøøl. Dar drumul până la absolvire este lung.
Ultimele Articole