V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Premiile Nickelodeon Kids’ Choise (2022) – România

Adăugat pe: 2022/04/06 289 0


Premiile Nickelodeon Kids’ Choice Awards sunt o ceremonie de decernare a premiilor anuale pentru copii, produsă de Nickelodeon. De obicei are loc într-o sâmbătă seara, la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie, spectacolul onorează cele mai mari realizări ale anului în televiziune, film, muzică și sport, așa cum au votat telespectatorii din întreaga lume ai rețelelor Nickelodeon. Câștigătorii primesc o figurină goală de balon portocaliu, un contur de logo pentru o mare parte din perioada 1984-2009 a rețelei, care funcționează și ca un caleidoscop.

Telespectatorii din România vor putea urmări Nickelodeon’s KCA 2022 pe Nickelodeon, pe 13 aprilie, de la 19:30, și în reluare, pe 14 aprilie ora 9:30 și pe 16 aprilie ora 17:15.

Antonio Pican, Cătălin Ionuț, Iuliana Beregoi și Luis Florea sunt vedetele din România nominalizate la gală

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, artiștii și creatorii de conținut din România se regăsesc printre vedetele nominalizate la gală. Antonio Pican, Cătălin Ionuț, Iuliana Beregoi și Luis Florea au șansa de a câștiga un premiu la categoria „Cel mai iubit star românesc”.

Aceștia pot fi votați prin intermediul următorului link: https://bit.ly/3r7TZ7Q