Din cauza unor probleme tehnice toate episoadele care erau urcate pe player-ul de la RoVideo nu mai sunt funcționale, încercăm să le reurcăm cât de repede putem dar acest lucru ne va lua ceva timp. Mulțumim pentru înțelegere

Site-ul Companiei de Anime Toei Animation a fost hack-uit

Posted 2022/03/16 63 0


În data de 6 martie 2022, un hacker a accesat serverele interne ale site-ului Toei Animation și a reușit să șteargă unele fișiere de video, ceea ce a făcut ca studioul să fie cu săptămâni în urmă față de programul normal, Studioul a decis să amâne toate proiectele sale până la remedierea problemei.

Această tentativă de hacking a rezultat prin întârzierea difuzării anumitor seriale anime produse de către companiei Toei, cum ar fi:

  • One Piece;
  • Dragon Quest: Adventure of Dai;
  • Delicious Party Precure;
  • Digimon Ghost Game Anime.

În altă ordine de idei, cei de la Toei Animation au venit ulterior cu un comunicat prin care au confirmat că această știre este adevărată și că vor investiga acest aspect.

Legat de anime-ul Dragon Quest: The Adventure of Dai, episodul 73 nu a fost difuzat pe 12 martie, așa cum era planificat, dar în schimb a fost difuzat episodul 31. Personalul anime-ului va dezvălui la o dată ulterioară ce va fi difuzat pe 19 martie.

Site-ul oficial al anime-ului One Piece a precizat că staff-ul va anunța mai multe detalii despre programul serialului începând cu episodul care va fi difuzat pe 20 martie respectiv la o dată ulterioară.

Contul de Twitter al anime-ului Delicious Party Precure a declarat că episodul 6 al serialului va fi amânat și nu va fi difuzat pe 13 martie, așa cum era planificat. În schimb, episodul 4 va fi difuzat în acea zi.

Ultimele Articole