În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
10
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (2 voturi, media: 10.00 out of 5)
Loading...

LoliRock
LoliRock este o serie de televiziune franceză animată produsă de Marathon Media și Zodiak Kids. Iris este o adolescentă căreia îi place să cânte și să-i ajute pe alții. Cu toate acestea, când cântă, se întâmplă evenimente ciudate. Încurajată de cel mai bun prieten al ei, Nathaniel, Iris participă la audițiile pentru o trupă rock de fete, dar puterea ei distruge camera și ea este mai târziu atacată de doi străini.

Judecătorii de la audiție, Talia și Auriana, vin să o ajute și îi explică că este de fapt o prințesă cu puteri magice care trebuie să salveze împărăția lui Ephedia de ghearele lui Gramorr, care a preluat-o. Singura modalitate de a o salva este de a-și stăpâni puterile și de a găsi pietrele oracolului Coroanei Regale din Ephedia, care sunt împrăștiate pe Pământ.

De-a lungul seriei, cele trei fete încearcă să trăiască atât în ​​rândul adolescenților obișnuiți, cât și al vedetelor rock din toată formația “LoliRock”, în timp ce o antrenează pe Iris în secret și culeg pietrele. Dar când Gramorr îi trimite pe frații gemeni Praxina și Mephisto să se lupte cu ei și să cheme monștri pentru a provoca haos, fetele trebuie să lucreze împreună ca prințese războinice.


Numărul total de vizionări: 2116

Canal: Disney Channel

Status: Serie Finalizată

Durata unui episod: 22 min

Release:

Punctaj: 7.4

LoliRock
LoliRock
LoliRock
LoliRock
LoliRock
LoliRock
LoliRock