În cazul în care anumite surse video nu mai sunt disponibile vă rog să folosiți butonul "Report" din descrierea fiecărui episod/film.
10
PlictisitorBunGoodInteresantExcellent (1 voturi, media: 10.00 out of 5)
Loading...

X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția a fost o serie de desene animate difuzată pe Cartoon Network începând cu anul 2001 iar mai târziu și pe Pro Cinema.
Primul sezon introduce personajele de baza și stabilește bazele pentru viitorul povestii. Profesorul X, Wolverine, Cyclops, Storm și Jean Grey alcătuiesc originala echipa X-Men.

În al doilea sezon sunt adaugați mai mulți mutanți inclusiv Beast, care devine profesor la institutul lui Xavier și un X-Men de asemenea. Pe parcursul sezonului este relevat ca personajele negative care erau crezute moarte, dar defapt sunt în viață. Sabretooth continuă lupta cu Wolverine, iar Magneto continuă să lucreze la echipa sa.

În sezonul al treilea după lupta cu Sentinel, mutanții nu mai sunt secreți iar reacția publică este cea de ostilitate. Serialul este luat într-o cunoștință mult mai tradițională pentru X-Men, având de a face cu teme de prejudiciu, neînțelegere publică și amenințări mai mari.

Ultimul sezon are doar nouă episoade. În primul episod al sezonului, Apocalypse îl omoară aparent pe Magneto în timp ce Rogue o asasinează pe Mystique, îmbrâncind figura ei pietrificată de pe o stâncă. Frăția devine în mod temporar oameni buni.


Numărul total de vizionări: 2597

Canal: Cartoon Network

Status: Serie Finalizată

Durata unui episod: 23 min

Release:

Punctaj: 7.9

X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția
X-Men: Evoluția